Volendam

REINIGINGSSCHEMA 2021

Wijk 1 GFT
Week nr.: 1-3-5-7-9-11 Hierna stoppen wij de dienstverlening.
BEWAAR DIT SCHEMA BIJ UW KALENDER

BEWAAR DIT SCHEMA BIJ UW KALENDER
Eventuele vorige schema’s zijn hiermee vervallen.

U hebt bij ons een contract afgesloten, dit geeft u recht op minimaal 20 reinigingsbeurten per jaar. Tussentijds opzeggen van het abonnement geeft geen recht op restitutie van het abonnementsgeld.

Wij reinigen uw container op dezelfde dag dat uw reinigingsdienst deze leegt. Laat uw container op de aanbiedplaats staan, dat is de plaats waar wij reinigen. Kijk voor het binnenhalen of uw container gereinigd is. Wij rijden tot ca 18.00 uur. Indien ophaal dagen verschuiven i.v.m. feestdagen dan schuiven wij niet mee.

Wanneer de container niet of niet goed geleegd is door de ophaaldienst kunnen wij deze niet reinigen. (klachten hierover bij de gemeente a.u.b.) Bij winters weer, temperaturen onder nul, ijzel  en sneeuwval reinigen wij niet, i.v.m. bevriezing van de installatie. De reinigingsbeurt vervalt (overmacht).  In vakantie periodes houdt, dan de web site in de gaten voor eventuele wijzigingen.

Indien de aanbiedplaats wijzigt, dan dient u dit zelf aan ons door te geven, ook als de aanbiedplaats door de gemeente wordt gewijzigd. Dit geldt ook als de container op een andere dag geleegd wordt. De gemeente geeft dit namelijk niet aan ons door.