Over ons

Schoonmaak & Opruimbedrijf Harrie timmert al meer dan 25 jaar aan de weg. Doordat wij vanaf het begin steeds zoveel mogelijk diensten hebben aangeboden is een stabiele organisatie ontstaan.

Het correct en tot tevredenheid uitvoeren van de werkzaamheden voor de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Veiligheid voor u als klant en voor onze werknemers is iets wat wij nooit uit het oog willen verliezen.

Wij hebben onze prijzen gebaseerd volgens de Nederlandse wetgeving en betalen ons personeel uit volgens het cao schoonmaakbedrijven. Schoonmaak bedrijf Harrie neemt geen opdrachten aan tegen vooraf gedicteerde tarieven.

Missie

Altijd je afspraken na komen. Goed werkgeverschap die zorg draagt voor kwaliteit, geeft tevreden klanten en personeel een prettig werkklimaat en welzijn. Iedere klant groot of klein moet met uiterste zorg, goed en correct behandeld worden.

Visie

Een bedrijf uitoefenen Dat voor de klanten en ons personeel continuiteit en zekerheid biedt Door dit toe te passen is er weinig personeels verloop en het ziekte verzuim zeer laag

Beloften

Wij
komen onze afspraken na
zijn milieu bewust
houden ons aan de wet
respecteren het afgesloten CAO
hebben betrouwbaar personeel
respecteren veiligheids voorschriften
staan voor transparantie